Wie ben ik?

Mijn verhaal

In 2006 studeerde ik af aan de Artevelde hogeschool in Gent. Met mijn diploma sociaal werk optie persooneelswerk op zak startte ik mijn loopbaan in HR.


Soft HR en begeleiden van leidinggevenden en ondernemingen zijn mijn belangrijkste ervaringsgebieden. (Aanwezigheidsbeleid, re-integratie, Selectie & Rekrutering, Talentmanagent, Empolyer branding, Loopbaanbeleid,...) 


In 2017 startte ik Haemansu Coaching & HR op als aanvulling op mijn hoofdberoep in HR.


Ik verdiepte me in coaching, Stress & Burn-out, loopbaanbegeleiding en welzijn.


Enthousiast, positief, sociaal en gedreven, zo kan ik mezelf het beste omschrijven. Connectie maken met anderen is een belangrijk onderdeel van mijn leven.


Ik werk graag samen met bedrijven in het uitwerken van personeelsrelateerde uitdagingen, dit in combinatie met individuele coaching en begeleidingen.


Gedragenheid en intrinsieke motivatie zijn 2 van mijn stokpaardjes die vaak de sleutel tot succes zijn.

Mijn persoonlijkheid


Bekijk via deze link mijn persoonlijkheidsprofiel:

https://app.assessfirst.com/_/profile/i2i8mp18-cristy-heymans

Sociale media

Het ontstaan van Haemansu

Het ontstaan van de naam Haemansu:

1985, het jaar dat mijn ouders een kerselaar plantte, mijn geboorteboom. Elk jaar opnieuw genoot ik van de eerste bloesems van "mijn" boom. Vaarwel aan de winter, de kou en de donkere dagen. Vanaf het eerste bloemblaadje voelde ik mijn favoriete moment komen: de eerste lentezon. Wie mij kent weet dat zonnestralen mij gelukkig maken. Ik onder "mijn kerselaar" met de zon op de achtergrond, dagdromen en genieten van het moment.

In mei 2017 zat ik met mama in de tuin onder de kerselaar opzoek naar een naam om mijn bijberoep te omvatten. Al snel zorgde mijn boom voor de nodige inspiratie: OPENBLOEIEN, mama vond de Japanse vertaling en zo is Haemansu ontstaan.

Een link naar mijn naam (Heymans) en naar wat mij gelukkig maakt.